N-VA maakt zich onder meer zorgen over de kantwinkels. "Dat is niet zomaar een toeristisch winkeltje."
Volledig scherm
N-VA maakt zich onder meer zorgen over de kantwinkels. "Dat is niet zomaar een toeristisch winkeltje." © Florian Van Eenoo photonews

Oppositiepartij N-VA kritisch voor Brugs winkelplan: “Oppassen dat het leegstand niet in de hand werkt”

BruggeHet nieuwe Brugs winkel- en handelsplan voor de Brugse binnenstad moet ambitieuzer. Dat vinden ze bij de grootste oppositiepartij N-VA.

  1. Telg van succesvolle horecafamilie heropent opgefrist hotel Jacobs: “Rustige plek, maar toch op 400 meter van de Markt”
    PREMIUM
    Brugge

    Telg van succesvol­le horecafami­lie heropent opgefrist hotel Jacobs: “Rustige plek, maar toch op 400 meter van de Markt”

    Zijn ouders en zus hebben in Brugge hun strepen verdiend met het al vaak bekroonde De Castillion – nog maar pas verkozen tot meest romantische hotel van West-Europa. En ook Olivier Christiaens (38) zelf is gepassioneerd door het vak. In de schaduw van de Sint-Gilliskerk heropent hij vrijdag het driesterrenhotel Jacobs. De 23 kamers zijn aangepakt, net als de receptie, de bar en de indrukwekkende ontbijtzaal. “Het hotel had een stevige upgrade nodig", stelde de nieuwe eigenaar vast.