Ook de politie van Brugge hield een indrukwekkende minuut stilte. De korpsleden verzamelden voor het commissariaat in de Lodewijk Coiseaukaai.
Volledig scherm
Ook de politie van Brugge hield een indrukwekkende minuut stilte. De korpsleden verzamelden voor het commissariaat in de Lodewijk Coiseaukaai. © PZ Brugge

Ook politie laat sirenes loeien en houdt indrukwekkende minuut stilte op nationale dag van rouw

Brugge/KoksijdeOp deze dag van nationale rouw na het noodweer en zware overstromingen van vorige week, met tientallen dodelijke slachtoffers tot gevolg, weerklonk over het hele land een ijzingwekkende minuut stilte. Onder meer de politie Westkust (Koksijde, De Panne, Nieuwpoort) en politie Brugge uitten hun medeleven. 

  1. Pedofiel fotografeert spelende kinderen op strand van Bredene en choqueert tijdens verhoor: "Ik zie hen graag, dat is nu eenmaal mijn geaardheid”
    Brugge/Bredene

    Pedofiel fotogra­feert spelende kinderen op strand van Bredene en choqueert tijdens verhoor: "Ik zie hen graag, dat is nu eenmaal mijn geaardheid”

    Een 79-jarige Bruggeling riskeert een voorwaardelijke celstraf van 18 maanden voor voyeurisme en het bezit van kinderporno. Joost D. fotografeerde schaarsgeklede en naakte kinderen op het strand van Bredene, maar zag daar zelf het probleem niet van in. “Dit is toch niet erg? Ik neem graag foto’s van kinderen”, verklaarde hij in z'n verhoor.