Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

Ook Cercle voorziet alsnog speciale tribune voor niet-gevaccineerde supporters

BruggeAbonnees die (nog) niet volledig zijn gevaccineerd, niet over een corona-herstelcertificaat beschikken én niet in de mogelijkheid zijn om tijdig een PCR/Antigeen-test te laten afnemen, kunnen zondag  alsnog de wedstrijd van Cercle Brugge tegen Anderlecht bijwonen vanuit de Noord-boven.

 1. HERBELEEF. Dit was de Heilig Bloedprocessie, die voor het eerst in 3 jaar weer door Brugge trok: “Als Bruggeling moest je hier zijn”
  Brugge

  HERBELEEF. Dit was de Heilig Bloedpro­ces­sie, die voor het eerst in 3 jaar weer door Brugge trok: “Als Bruggeling moest je hier zijn”

  Het is geleden van mei 2019, maar vandaag trok eindelijk opnieuw de processie van het Heilig Bloed door Brugge. 1.700 acteurs, mét een meisje als kindje Jezus, gingen voorop. Alle zitplaatsen waren uitverkocht, tienduizenden mensen stonden langs het parcours en er was zelfs een klein zonnetje. Brugge beleefde zijn Schoonste Dag. Wij waren er bij van vanmorgen 10 uur tot het einde. Herbeleef het hieronder nog een keer.
 2. “Als ik wil gaan slapen na mijn nachtshift, moet ik naar mijn moeder”: Hans (42) stelt samen met drie andere buren van padelterreinen minister Demir in gebreke
  PREMIUM
  Brugge/Zele/Elewijt

  “Als ik wil gaan slapen na mijn nachtshift, moet ik naar mijn moeder”: Hans (42) stelt samen met drie andere buren van padelter­rei­nen minister Demir in gebreke

  Vier buren van padelterreinen in Vlaanderen stellen minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) in gebreke. “We willen een wettelijk kader dat onze rust toch enigszins garandeert”, zegt Hans Schmidt (42) uit Brugge. “Mocht het muziekoverlast zijn, treedt de politie op. Nu kan er niets”, vertelt de man, niet toevallig vanuit Zuid-Frankrijk. “Elk moment dat ik mijn huis kan ontvluchten, ben ik weg. Ik kan het niet meer aan”, zucht hij.