Ontsnap eens uit een Brugse politiecel tijdens Openbedrijvendag
Volledig scherm
Ontsnap eens uit een Brugse politiecel tijdens Openbedrijvendag © RV

Ontsnap uit een Brugse politiecel tijdens Openbedrijvendag

BruggeOp zondag 2 oktober gooit de Brugse politie de deuren van het Politiehuis open tijdens Openbedrijvendag. Naast rondleidingen voor klein en groot en een uitgebreide jobbeurs, zijn er nog tal van leuke activiteiten voorzien zoals een escaperoomspel, waarbij je uit een cel moet zien te ontsnappen.

  1. BINNENKIJKER. De Zomere, één van de alleroudste Brugse huizen, opent als bed and breakfast: “Dit was ik aan de geschiedenis verschuldigd”
    PREMIUM
    Brugge

    BINNENKIJ­KER. De Zomere, één van de alleroud­ste Brugse huizen, opent als bed and breakfast: “Dit was ik aan de geschiede­nis verschul­digd”

    Bijna verscholen in de Oude Zomerstraat, in vogelvlucht op amper enkele tientallen meters van het Belfort en met een indrukwekkend zicht op de drie Brugse torens, opent Huis De Zomere binnenkort als woning met vijf gastenkamers. Eigenaar Frederik Broes (57) werkte zich danig in het zweet om van één van de vijf oudste huizen in Brugge een pareltje te maken. “Ik heb er drie jaar aan gewerkt, maar ben megatrots op het resultaat", zegt hij. Kijkt u even mee.