De bedrijfswagen is populairder dan ooit
Volledig scherm
De bedrijfswagen is populairder dan ooit © Getty Images/Maskot

Ondanks corona nog nooit zoveel bedrijfswagens voor West-Vlaamse bedienden als in 2021: “Zeker in een krappe arbeidsmarkt blijft het een sterke troef”

West-VlaanderenDe coronapandemie zet geen rem op de populariteit van de bedrijfswagen. Dat blijkt uit de jaarlijkse mobiliteitsbarometer van dienstenbedrijf Acerta. 

  1. 426 politiemensen controleren aan élke snelweg in West-Vlaanderen: “Actie tegen inbrekers, mensensmokkelaars én drugsdealers”
    West-Vlaanderen

    426 politiemen­sen controle­ren aan élke snelweg in West-Vlaanderen: “Actie tegen inbrekers, mensensmok­ke­laars én drugsdea­lers”

    Automobilisten die zich zaterdagnamiddag en -avond in de buurt van snelwegen begaven in West-Vlaanderen, liepen grote kans om tegengehouden te worden door de politie. Aan nagenoeg elk op- en afrittencomplex in de provincie stond een controlepost opgesteld. In Ruddervoorde kregen de automobilisten de aanwezigheid van ministers Verlinden, Van Quickenborne, gouverneur Carl Decaluwé, procureur des Konings Filiep Jodts en de voltallige pers er gratis bij. “Het hoofddoel is inbrekersbendes, mensensmokkelaars en drugsdealers onderscheppen”, aldus Verlinden.