Frontman Stijn Meuris en zijn muzikanten lieten de Burg vollopen.
Volledig scherm
Frontman Stijn Meuris en zijn muzikanten lieten de Burg vollopen. © Filip Vanden Berghe

Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!

BruggeZaterdagavond liet Noordkaap de Burg vollopen tijdens zijn gratis concert in het kader van het stadsfestival MOODS!  dat de avond voordien van start ging. De Nederlandstalige rockband rond de charismatische frontman Stijn Meuris bracht natuurlijk ook zijn klassiekers als ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Ik hou van u’ en ‘Panamarenko‘.  In zijn typische stijl  leidde Meuris de songs in met een kwinkslag en slaagde hij erin om het publiek vlotjes in te palmen. “Wat fijn dat jullie hier speciaal voor dit concert een plein gebouwd hebben. Ik vraag me alleen af wie dat weer zal afbreken nadien”, grapte de Limburgse rocker.

  1. Een heerlijk kopje thee in het gezelschap van... kippen, het kan bij Kippen Theetuin: “Maar het zijn geen circusdieren”
    PREMIUM
    Brugge

    Een heerlijk kopje thee in het gezelschap van... kippen, het kan bij Kippen Theetuin: “Maar het zijn geen circusdie­ren”

    In de Vaartstraat in de wijk Sint-Pieters in Brugge is Kippen Theetuin geopend. Dat is een gloednieuwe horecazaak waar je, naast zelf samengestelde thee, liefdevol ontvangen wordt door gastvrouw Liesbeth en haar acht kippen. Ze volgde een opleiding om de dieren zelfs in interactie te laten komen met haar klanten. “Kippen zijn bijzonder intelligent”, zegt ze.