De nieuwe inrit van de parking 't Zand is oopen
Volledig scherm
De nieuwe inrit van de parking 't Zand is oopen © Benny Proot

Nog wat schroom om nieuwe inrit voor ondergrondse parking 't Zand te gebruiken

BruggeDe nieuwe, tweede inrit voor de ondergrondse parking ‘t Zand is onlangs geopend.

 1. Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van Bachten de Kupe tot Het Zwin: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Minnewaterpark in Brugge tot het kasteel van Rumbeke: op deze 7 locaties in West-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 2. Brugge schakelt influencers in om jongeren warm te maken voor bezoek aan de stad: “Elk bericht krijgt 30.000 likes en dat is echt wel enorm”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge schakelt influen­cers in om jongeren warm te maken voor bezoek aan de stad: “Elk bericht krijgt 30.000 likes en dat is echt wel enorm”

  Visit Bruges, de toeristische dienst van Brugge, schakelt influencers op sociale media in om vooral jongeren tussen de 18 en 35 jaar warm te maken voor een verblijf in de stad. Nu de coronarestricties voor het reizen grotendeels weg zijn, schakelt de stad een versnelling hoger. Bruggeling Aaron Vancoppenolle (23) is met 5 miljoen volgers één van die influencers: “Ik merk dat ik heel veel reacties krijg als ik iets over mijn stad post”, zegt hij.