Zo moeten de nieuwe gebouwen nabij het station er straks uitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moeten de nieuwe gebouwen nabij het station er straks uitzien. © RV

Nog twee grote gebouwen erbij, en dan is Nieuw Brugge aan station klaar: jong en oud vindt er zeker zijn gading

BruggeNieuw Brugge, het stadsdeel aan het station, krijgt er nog twee nieuwe gebouwen bij en is dan helemaal afgewerkt. Zowel jong als ouder zal daar zijn gading vinden. Verwacht trouwens niet alleen bakstenen, ook aan een streep natuur voor de bewoners en pendelaars wordt gedacht. En daarvoor komt zowaar het dak van de stationsparking in beeld.

  1. IN BEELD. Regi speelt eerste liveshow in 1,5 jaar op strand van Zeebrugge: “Eindelijk kan ik ‘Kom Wat Dichterbij’ laten horen aan het publiek”
    Brugge

    IN BEELD. Regi speelt eerste liveshow in 1,5 jaar op strand van Zeebrugge: “Eindelijk kan ik ‘Kom Wat Dichterbij’ laten horen aan het publiek”

    “Fantastisch!” Een ander woord had Regi niet voor zijn eerste liveshow in meer dan een jaar. Samen met Camille, Jaap Reesema en Olivia speelde hij de ene grote hit na de andere op het strand van Zeebrugge. Niet alleen de locatie was uniek, het was ook de eerste keer dat Regi zijn grootste hit ooit - ‘Kom Wat Dichterbij’ - live voor een publiek speelde. Wij waren erbij.