Volledig scherm
Werken Bevrijdingslaan © Jan Van Maele

Nog tot 25 november stevige hinder door werken langs Bevrijdingslaan

Sinds begin deze week is een aannemer in de Bevrijdingslaan in Brugge begonnen met het verlengen van de afslagstrook naar de Jan Breydellaan. 

Door de verlenging kunnen meer auto’s die links willen afslaan naar de Jan Breydellaan voorsorteren en zal het verkeer richting N31/E403 vlotter verlopen. De werken zorgen nu voor heel wat verkeershinder omdat tussen 8.30 en 16 uur het aantal rijstroken verminderd van drie naar één. Als alles meezit, zullen de werken tegen 25 november voltooid zijn. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Onze tips voor het weekend: Bergen winterpret, stevige gitaren en een legendarische Franse zangeres

    Onze tips voor het weekend: Bergen winterpret, stevige gitaren en een legendari­sche Franse zangeres

    In het idyllische park La Potinière in De Haan gaat vrijdagavond Winterpret in’t Park van start, met een grote schaatspiste en tal van gezellige chalets met winterse drankjes, hapjes en gerechten. Vrijdag om 18.30 uur is er de openingsshow, gevolgd door een optreden van Bruges Swan Patrol en schaatsen vanaf 19 uur. Op zaterdag geven dj’s het beste van zichzelf in de Eisdisco en de Wunderbar. Op zondagvoormiddag kunnen kinderen en jongeren onder de 16 jaar zelfs gratis schaatsen. Boek intussen jouw ontbijt. Meer info op www.winterindehaan.be. Ook in Blankenberge, Middelkerke en De Panne gaan dit weekend de winter- en kerstmarkten van start.