Krachtbalclub Sporting Brugge.
Volledig scherm
Krachtbalclub Sporting Brugge. © rv

Nieuwe kleedkamers voor krachtbalclub Sporting Brugge

De stad Brugge heeft een omgevingsvergunning afgeleverd aan krachtbalclub Sporting Brugge voor aanpassingen aan hun clubhuis. 

 1. Belgische vissers brachten nooit eerder zoveel... afval aan wal: “Doe dit elke zeereis, het komt onze Noordzee ten goede”
  Zeebrugge

  Belgische vissers brachten nooit eerder zoveel... afval aan wal: “Doe dit elke zeereis, het komt onze Noordzee ten goede”

  De Belgische vissers hebben vorig jaar samen 65 ton vuilnis uit onze Noordzee bovengehaald: drie keer zoveel als een jaar eerder. ‘Fishing for Litter’ heet het initiatief waaraan ze meewerken. “Onze vissers willen onze Noordzee proper houden, al mogen we niet op onze lauweren rusten”, zegt minister Vincent Van Quickenborne, die het resultaat maandag in Zeebrugge kwam bekijken.
 2. Amper nog betaalbare koten te vinden in onze studentensteden...behalve in deze stad: “Hier is de omgekeerde beweging bezig”
  PREMIUM
  Brugge

  Amper nog betaalbare koten te vinden in onze studentensteden...behalve in deze stad: “Hier is de omgekeerde beweging bezig”

  Studenten die nog een kot zoeken voor het komende academiejaar hebben het niet onder de markt. Er zijn amper nog betaalbare koten beschikbaar in de studentensteden. Brugge is met 10.000 hogeschoolstudenten een kleine studentenstad met 1.416 koten. “En dat is ruim voldoende, het zijn er ooit zelfs meer geweest”, zegt schepen Franky Demon (CD&V). Ook de prijzen vallen mee.