Brussels, Belgium
December 6 2019

- Persmoment van CD&V om de uitslagen van de voorzittersverkiezingen bekend te maken.
-CP du CD&V annonçant les résultats des élections du président.

* Joachim Coens

 © Philip Reynaers / Photo News
Volledig scherm
Brussels, Belgium December 6 2019 - Persmoment van CD&V om de uitslagen van de voorzittersverkiezingen bekend te maken. -CP du CD&V annonçant les résultats des élections du président. * Joachim Coens © Philip Reynaers / Photo News © Photo News

Nieuwe CD&V-voorzitter Coens kan geen havenbaas meer zijn: “We zoeken een opvolger”

Joachim Coens, die vrijdag verkozen werd tot nieuwe voorzitter van CD&V, kan niet aanblijven als CEO van de haven van Zeebrugge. Hij combineert zijn nieuwe functie wel met het burgemeesterschap in Damme.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”
  PREMIUM

  Groepje mannen bedelt om eten en geld... en valt daarna Yves (45) met breekmes aan: “Het kon véél erger dan wat snijwonden geweest zijn”

  Een 45-jarige arbeider is maandagnacht door een groepje mannen overvallen langs het jaagpad langs de Ter Doeststraat in Lissewege. Yves De Waele was er signalisatieborden aan het ophalen toen er plots vijf mannen hem omsingelden. “Ze vroegen in het Engels om eten, drank en geld. Toen er een discussie ontstond, haalde een van hen een breekmes boven en werd ik verscheidene keren gesneden”, zegt de veertiger.