Nieuwe beelden tonen hoe man (38) die aan BMW hangt in Brugge pas kilometer verderop van wagen valt: bestuurder (57) én agressor dienen beiden klacht in

BruggeEr zijn opvallende beelden opgedoken van een bizar geval van verkeersagressie in Brugge. Op de video is te zien hoe een man eerst vernielingen aanbrengt aan een BMW. En wanneer de bestuurder op de vlucht wil slaan, gaat hij zelfs aan de auto hangen. Andere videobeelden tonen hoe de man pas een kilometer verderop van de wagen valt. Opvallend: meteen na de feiten dienden zowel de bestuurder als de agressor op het filmpje klacht in bij de politie. De context van de feiten is onduidelijk. “Beiden partijen zullen verhoord worden”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.

  1. En plots dobbert een Tesla tussen de Brugse zwanen: “Geen moment getwijfeld om de bestuurster uit het water te helpen”
    Brugge

    En plots dobbert een Tesla tussen de Brugse zwanen: “Geen moment getwijfeld om de bestuur­ster uit het water te helpen”

    Neen, dat hadden ze in Brugge nog niet gezien. Donderdagmiddag vergiste een oudere dame zich van pedaal, waarna ze met haar Tesla... tussen de zwanen belandde. Een groep stadsarbeiders was vlakbij aan het werk en schoot meteen te hulp om de vrouw uit het water te halen. “Al moesten we wel eens in onze ogen wrijven, want zoiets verwacht je niet”, zeggen de mannen.