De krachtbalclub van Male krijgt een nieuw veld en dat is geen overbodige luxe, zo blijkt uit deze foto die dateert van voor de coronamaatregelen.
Volledig scherm
De krachtbalclub van Male krijgt een nieuw veld en dat is geen overbodige luxe, zo blijkt uit deze foto die dateert van voor de coronamaatregelen. © Foto Coghe

Nieuw kunstgrasveld voor krachtbalclub Male: “Twee velden maken plaats voor één, dat wel het hele jaar bespeeld kan worden”

BruggeDe stad Brugge investeert voor 244.000 euro in een nieuw kunstgrasveld voor de krachtbalclub Male. Twee velden maken er plaats voor één, dat in twee aparte speelvelden zal worden verdeeld.

  1. Klapstuk van Antwerpse Oosterweel krijgt vorm... in de haven van Zeebrugge: “Eén tunnelelement weegt zoveel als 350 vliegtuigen”
    PREMIUM
    Zeebrugge/Antwerpen

    Klapstuk van Antwerpse Oosterweel krijgt vorm... in de haven van Zeebrugge: “Eén tunnelele­ment weegt zoveel als 350 vliegtui­gen”

    De bouw van de Scheldetunnel, een cruciaal onderdeel van de Oosterweelverbinding in Antwerpen, gaat van start in de haven van Zeebrugge. Sinds maandag beginnen daar de betonmixers te draaien zodat er de komende twee jaar in totaal acht indrukwekkende tunnelelementen kunnen gebouwd worden. Die zullen per boot tot in Antwerpen gebracht worden. “Het wordt een enorm huzarenstuk”, zegt Jan Bauwens, directeur van aannemersconsortium COTU.