De krachtbalclub van Male krijgt een nieuw veld en dat is geen overbodige luxe, zo blijkt uit deze foto die dateert van voor de coronamaatregelen.
Volledig scherm
De krachtbalclub van Male krijgt een nieuw veld en dat is geen overbodige luxe, zo blijkt uit deze foto die dateert van voor de coronamaatregelen. © Foto Coghe

Nieuw kunstgrasveld voor krachtbalclub Male: “Twee velden maken plaats voor één, dat wel het hele jaar bespeeld kan worden”

BruggeDe stad Brugge investeert voor 244.000 euro in een nieuw kunstgrasveld voor de krachtbalclub Male. Twee velden maken er plaats voor één, dat in twee aparte speelvelden zal worden verdeeld.

  1. Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen moet thuisverpleging afbouwen door stijgende coronacijfers: “De dijken zijn aan het breken”
    West-Vlaanderen

    Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen moet thuisver­ple­ging afbouwen door stijgende coronacij­fers: “De dijken zijn aan het breken”

    De stijgende coronacijfers eisen hun tol bij de West-Vlaamse thuisverpleging. In 5 regio’s kan het Wit-Gele Kruis niet meer ingaan op alle nieuwe zorgaanvragen of moet de zorg bij bestaande patiënten worden afgebouwd. “De dijken zijn aan het breken”, zegt Katalien Dendooven, algemeen directeur Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen. “Er zijn nu al 63 medewerkers out door corona of een quarantaine."