De krachtbalclub van Male krijgt een nieuw veld en dat is geen overbodige luxe, zo blijkt uit deze foto die dateert van voor de coronamaatregelen.
Volledig scherm
De krachtbalclub van Male krijgt een nieuw veld en dat is geen overbodige luxe, zo blijkt uit deze foto die dateert van voor de coronamaatregelen. © Foto Coghe

Nieuw kunstgrasveld voor krachtbalclub Male: “Twee velden maken plaats voor één, dat wel het hele jaar bespeeld kan worden”

BruggeDe stad Brugge investeert voor 244.000 euro in een nieuw kunstgrasveld voor de krachtbalclub Male. Twee velden maken er plaats voor één, dat in twee aparte speelvelden zal worden verdeeld.

  1. Souvenirwinkeltjes onder Brugse belfort moeten na 40 jaar weg van stadsbestuur: “Compleet onverwacht, ik ben er het hart van in”
    PREMIUM
    Brugge

    Souvenir­win­kel­tjes onder Brugse belfort moeten na 40 jaar weg van stadsbe­stuur: “Compleet onverwacht, ik ben er het hart van in”

    Verbazing alom in de winkeltjes onder het Brugse belfort: het stadsbestuur heeft de huurovereenkomst opgezegd. De zelfstandige uitbaters krijgen nog tot 1 januari 2023 om hun boel op te kramen. “Ik ben hier grootgebracht, onze familie zit hier 50 jaar”, zucht Lieve Pickery. Maar de stad is duidelijk: “Verhuren aan souvenirwinkeltjes is niet onze taak”, zegt schepen Mercedes Van Volcem (Open Vld).