Tom De Prest uit Brugge met zijn boek 'Het lichaam onthoudt...'
Volledig scherm
PREMIUM
Tom De Prest uit Brugge met zijn boek 'Het lichaam onthoudt...' © Benny Proot

Neurotherapeut schrijft boek over hoe je lichaam je hele geschiedenis opslaat: “Mensen denken soms dat ze een gebeurtenis een plaats hebben gegeven, maar dat kan vele jaren later nog lichaamsklachten geven”

BruggeIn geen tijd haalt het eerste boek van manueel neurotherapeut Tom De Prest (42) de top-20 van meest verkochte non-fictie van Vlaanderen. In ‘Hoe het lichaam onthoudt, wat je zelf vergeten bent’ beschrijft de Bruggeling hoe lichaamsklachten ook het gevolg kunnen zijn van emotionele gebeurtenissen. “Ik heb zelf even diep gezeten en dat heeft mijn leven veranderd”, zegt hij.

  1. Standhouders en bezoekers waren al niet enthousiast, nu denkt ook stad Brugge aan verkoop van zwarte kerstcontainers: “We laten dit onderzoeken”
    PREMIUM
    Brugge

    Standhou­ders en bezoekers waren al niet enthousi­ast, nu denkt ook stad Brugge aan verkoop van zwarte kerstcon­tai­ners: “We laten dit onderzoe­ken”

    Brugge blijft allicht toch niet halsstarrig vasthouden aan de 100 zwarte kerstcontainers, die sinds twee jaar op de kerstmarkten staan. De stad onderzoekt een verkoop van die fel gecontesteerde units. Bij een rondvraag van deze krant bleek 9 op de 10 standhouders voorstander van houten chalets en ook de Bruggeling is geen fan van de containers.