Volledig scherm
Bloc Party is de headliner op zaterdag. © rv

Neneh Cherry en Bloc Party op affiche Cactusfestival

Het 38ste Cactusfestival op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli krijgt stilaan meer vorm.

Eerder al bevestigde Oscar and The Wolf, de band van frontman Max Colombie, de komst naar het Minnewaterpark. De Belgische band is de headliner op vrijdag. Een dag later topt Bloc Party de affiche. De Britse rockband wordt vaak vergeleken met Arctic Monkeys en Franz Ferdinand en komt in Brugge haar succesvolle debuutplaat ‘Silent alarm’ live spelen. 

Op zondag zijn al drie namen van de line-up bekend. Naast het Amerikaanse Band of Horses en Aldous Harding uit Nieuw-Zeeland valt vooral de naam van Neneh Cherry op. De Zweedse popzangeres kende vooral in de jaren ‘80 en ‘90 veel succes met hits als ‘Buffalo stance’, ‘Manchild’, ‘Woman’ en ‘7 seconds’. Tickets op www.cactusfestival.be.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. VIDEO.1.500 Brugse jongeren voor tweede klimaatmars, ook veel grootouders stappen mee

    VIDEO.1.500 Brugse jongeren voor tweede klimaat­mars, ook veel grootou­ders stappen mee

    Ruim 1.500 jongeren zijn woensdagmiddag op straat gekomen tijdens de tweede klimaatmars door Brugge. Burgemeester Dirk De fauw (CD&V) wachtte de klimaatjongeren op en sprak hen vanop een podium toe. “Samen kunnen we het verschil maken. Blijf vooral zo enthousiast”, juichte De fauw het initiatief toe. De organisatoren waren door het dolle heen. “Wij zijn de nieuwe generatie. Het is fantastisch om jullie hier allemaal te zien", zegt Tatyana Decelle.