De Nederlander vluchtte weg van een controle van de Brugse politie. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De Nederlander vluchtte weg van een controle van de Brugse politie. (illustratiebeeld) © Benny Proot

Nederlander ramt politiewagen en vlucht nadien weg met 175 kilometer per uur

Brugge/WestkapelleEen 55-jarige Nederlander riskeert een jaar cel met uitstel voor gewapende weerspannigheid tegenover de politie. Ronald V. ramde volgens het parket een politievoertuig tijdens een achtervolging en vluchtte met een snelheid van liefst 175 kilometer per uur.

  1. Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christmas-shop in Steenstraat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”
    PREMIUM
    Brugge

    Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christ­mas-shop in Steen­straat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”

    Het begint stilaan te kriebelen bij de Brugse fans van de gezelligste periode van het jaar. Die kunnen deze winter voor het eerst terecht in It’s All About Christmas, een gloednieuwe pop-up winkel in de Steenstraat in Brugge. Twee verdiepingen vol kerstspullen liggen er te wachten in allerlei kleuren en vormen. “De toppers van dit jaar? Uiltjes, vogeltjes en kerstverlichting”, vertelt Raymond den Iseger, zaakvoerder van de kerstwinkel.