Tricotdar stopt na 51 jaar.
Volledig scherm
Tricotdar stopt na 51 jaar. © Benny Proot

Na 51 jaar: dameszaak Tricotdar houdt ermee op

Dameskledingzaak Tricotdar in de Hoogstraat in hartje Brugge sluit eind februari 2019 de deuren. Dan zullen Ronald (75) en Diane (72) Coene iets meer dan een halve eeuw zaken gedaan hebben in Brugge. “We beginnen onze leeftijd te voelen", zeggen ze.

0 reacties

 1. Spaghettisaus over? Zet uw potje in de deelfrigo van Sint-Pieters en maak er iemand anders gelukkig mee
  Brugge

  Spaghetti­saus over? Zet uw potje in de deelfrigo van Sint-Pie­ters en maak er iemand anders gelukkig mee

  Zo weinig mogelijk voedselverspilling: dat is het idee achter Sint-Pieters Deelt, het samenwerkingsverband dat samen met JCI Brugge een deelfrigo op de binnenkoer van cultuurcentrum De Dijk heeft geplaatst. Buurtbewoners kunnen er hun overschotjes in kwijt, anderen profiteren ervan. “Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, mag iedereen weer naar hartenlust delen”, zegt Patrick Anthone van Sint-Pieters Deelt.
 2. REPORTAGE. Dolfijnen in Dolfinarium bereiden zich voor op heropening mét nieuwe show: “Geen coronakilo’s, al wordt het wel weer wennen aan publiek”
  PREMIUM
  Brugge

  REPORTAGE. Dolfijnen in Dolfinari­um bereiden zich voor op heropening mét nieuwe show: “Geen coronakilo’s, al wordt het wel weer wennen aan publiek”

  Na maanden verplichte sluiting mogen de dolfijnen in Boudewijn Seapark zich vanaf woensdag opnieuw tonen aan het grote publiek. Dat de dieren tijdens de crisis in topvorm bleven, bewijst de nieuwe show ‘Echomaris’. De heropening komt niks te vroeg voor het dolfinarium. “De dierenverzorging kostte 25.000 euro per maand, zonder dat er inkomsten waren”, vertelt hoofdverzorger Sander van der Heul.