Een stevig signaal van Musea Brugge: 'Never back down'
Volledig scherm
Een stevig signaal van Musea Brugge: 'Never back down' © Benny Proot

Musea Brugge ontrolt regenboogbanner aan Arentshuis als steun voor community die werkte aan ‘Queer was here’

Op de trappen van het Arentshuis in Brugge is zondag een grote regenboogbanner ontrold met de simpele, maar sterke boodschap ‘Never back down’.

 1. Blokken in een cultuurhuis of voetbalkantine: op deze 7 plaatsen kunnen studenten in Brugge en aan de kust terecht
  PREMIUM

  Blokken in een cultuur­huis of voetbalkan­ti­ne: op deze 7 plaatsen kunnen studenten in Brugge en aan de kust terecht

  De examens staan voor de deur. Niet iedereen kan zich goed concentreren alleen op een stoffige kamer en samen studeren blijkt gunstig voor de studieresultaten. Daarom zochten wij voor jou zeven leuke plekken om te studeren in Brugge en aan de kust. Van Het Entrepot in Brugge tot de Sint-Jozefskerk in Oostende: hier leg jij de basis voor een grote onderscheiding.
  Brugge
 2. LEVENSVERHAAL. Afscheid van eredirigent Hans Delanghe (69): “Als geen ander wist hij jonge mensen te enthousiasmeren”
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Afscheid van erediri­gent Hans Delanghe (69): “Als geen ander wist hij jonge mensen te enthousias­me­ren”

  Hans Delanghe, de eredirigent van de Koolkerkse harmonie Vermaak na Arbeid is op 26 mei overleden na complicaties ten gevolge van een hartoperatie. Hij is net geen 70 jaar geworden. “Toen hij begin mei opgenomen werd voor een zoveelste hartoperatie zaten we allen met de vraag of Hans dit wel kon doorstaan”, zegt voorzitter Geert Van Mulders. “Dit laat een grote leemte achter.” Het verhaal van een man die leefde voor zijn muziek.
  Brugge