Julie Cardinael (24) geeft met haar webshop ook advies bij de de klanten thuis
Volledig scherm
Julie Cardinael (24) geeft met haar webshop ook advies bij de de klanten thuis © Julie Cardinael

Modewebshop Mollie’s Fashion Concept brengt de winkel létterlijk tot aan huis: “We gaan voor een persoonlijke service waarbij de klant centraal staat”

BruggeEen webshop die de kleren niet alleen aan huis levert, maar ook de tijd neemt om klanten verschillende modellen en maten te laten passen: dat is het concept van Mollie’s, de nieuwe webshop van Julie Cardinael (24) uit Lissewege. Daarnaast organiseert Cardinael ook demonstraties met de nieuwste stuks uit haar collectie: “Onze Mollie’s Shopping Night is een tof alternatief voor een heuse Ladies Night”, zegt Cardinael.

  1. Cafédraal heeft met oude bekende Laurent (55) nieuwe patron: “In 2004 waren mijn intussen overleden broer en ik net te laat, maar nu is het raak”
    PREMIUM
    Brugge

    Cafédraal heeft met oude bekende Laurent (55) nieuwe patron: “In 2004 waren mijn intussen overleden broer en ik net te laat, maar nu is het raak”

    Cafédraal, een naam als een klok in Brugge, heeft met Laurent De Rous (55) een nieuwe uitbater. Het horecabloed kruipt waar het niet gaan kan, want Laurent was eerder 17 jaar de drijvende kracht in restaurant De Snippe en 16 jaar lang patron van B-In. “Onze troef? Het schitterende omsloten terras in het groen in het centrum.”