De kerstverlichting in Brugge krijgt vorm.
Volledig scherm
De kerstverlichting in Brugge krijgt vorm. © Jan Van Maele

Meer kerstbomen dan ooit en een kanjer van 13 meter hoog op de Burg: stad Brugge wil meer sfeer met eindejaar

Goed nieuws voor liefhebbers van ‘de gezelligste tijd van het jaar’, want de stad Brugge zet dit jaar meer kerstbomen dan ooit. Er zal een exemplaar van 13 meter op de Burg prijken: de hoogste ooit. En ook de deelgemeenten worden niet vergeten. “Er kwam de afgelopen jaren terechte kritiek”, zegt schepen Mercedes Van Volcem. “Dat kan beter.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Seksuoloog Wim Slabbinck vraagt dringend aandacht voor emotioneel welzijn: “Acht procent van Belgen had in periode april-juni suïcidale gedachten”
    PREMIUM

    Seksuoloog Wim Slabbinck vraagt dringend aandacht voor emotioneel welzijn: “Acht procent van Belgen had in periode april-ju­ni suïcidale gedachten”

    Dat onze uitgebreide, losse bubbel niet snel terugkomt en we misschien nog een jaar selectief zullen moeten zijn met onze sociale contacten, psychotherapeut en seksuoloog Wim Slabbinck hoort het de virologen niet graag zeggen. “Zeker nu recente cijfers aantonen dat, in vergelijking met cijfers van twee jaar geleden, de helft méér mensen rondloopt met donkere gedachten”, zegt de Brugse Gentenaar. “Héél veel mensen lijden emotioneel heel erg onder de coronamaatregelen. Dat is óók een epidemie.”