Bewakingscamera's legden vast hoe de inbrekers de telefoonwinkel van Maxime Willems binnensluipen. Later in de nacht raakten ze betrokken in een schietincident met de politie.
Volledig scherm
Bewakingscamera's legden vast hoe de inbrekers de telefoonwinkel van Maxime Willems binnensluipen. Later in de nacht raakten ze betrokken in een schietincident met de politie. © RV/Van Maele

Meer duidelijkheid over schietincident in Sint-Kruis: politie schoot twee keer op flank van vluchtauto

BruggeEr is meer duidelijkheid over het schietincident in Sint-Kruis (Brugge) zaterdagmorgen. Het parket meldt namelijk dat de twee schoten door een politieagent gelost werden. Nadat een inbreker met zijn wagen probeerde te vluchten en de politieman weg moest springen. Eén verdachte is gearresteerd na het incident.

  1. Stoppen met roken, vermageren of een betere nachtrust? Dan kloppen steeds meer mensen aan bij de hypnosepraktijk van Eveline (41): “Ik ben vaak de laatste reddingsboei”
    PREMIUM
    Brugge

    Stoppen met roken, vermageren of een betere nachtrust? Dan kloppen steeds meer mensen aan bij de hypnose­prak­tijk van Eveline (41): “Ik ben vaak de laatste reddings­boei”

    Met inmiddels twee boeken op haar actief probeert Eveline Haine (41) misvattingen en hardnekkige mythes rond hypnose uit de weg te ruimen. Al tien jaar werkt ze vanuit haar eigen praktijk in Brugge en probeert ze mensen met allerlei problemen te helpen. “Eigenlijk moeten mensen al na één sessie duidelijke verbetering zien, de resultaten zijn vaak verbluffend”, zegt ze.