Hans Noyelle
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Noyelle © Benny Proot

Medeoprichter Blue Army over titelviering Club Brugge: “Het was pure ontlading. Maar akkoord, hoe meer we dronken, hoe minder de regels werden gevolgd”

Brugge“Eerlijk? Ik had véél meer volk verwacht. Sport is emotie. Een titel moet je vieren op het moment zelf. Dat het niet coronaproof was? We mogen niet overdrijven met ons politiek correct gedoe.” Hans Noyelle, medeoprichter van de legendarische Blue Army, begrijpt de commotie rond de titelviering van ‘zijn’ Club Brugge niet. Volgens hem konden de supporters onmogelijk in toom gehouden worden. Bij de overkoepelende supportersfederatie reageren ze minder enthousiast en overheerst ontgoocheling.  

  1. Kindje Jezus is een meisje van 16 weken... althans in Brugge: “Net voor de start nog snel over en weer voor borstvoeding”
    PREMIUM
    Brugge

    Kindje Jezus is een meisje van 16 weken... althans in Brugge: “Net voor de start nog snel over en weer voor borstvoe­ding”

    Wie donderdagmiddag de Heilig Bloedprocessie volgt door de Brugse binnenstad, zal merken dat kindje Jezus ... een meisje is. Baby Mare, amper 16 weken oud, neemt de rol op zich. Mama Klaasje Meulebrouck (34) en papa Bert Van Severen (37) uit Assebroek spelen dan weer Maria en Jozef. “En nu maar hopen dat ze niet te hard huilt”, glimlacht het koppel. Een kennismaking. De volledige Heilig Bloedprocessie volg je hier.