De brand zorgde destijds voor heel wat schade in La Taverne Brugeoise.
Volledig scherm
De brand zorgde destijds voor heel wat schade in La Taverne Brugeoise. © Benny Proot

Man die ooit brand stichtte in Brugs restaurant haalt ditmaal een woning leeg: parket vraagt 37 maanden cel

BruggeEen 33-jarige Napolitaan van Noord-Afrikaanse origine riskeert in de Brugse rechtbank opnieuw 37 maanden cel, omdat hij een woning in Assebroek leeghaalde. Mohamed A. is geen onbekende voor het gerecht, want in september 2013 stichtte hij brand in een restaurant op de Markt van Brugge.

  1. REPORTAGE. Op pad in Sint-Andries, waar de ene schande spreekt over de stadionplannen en de andere het toejuicht: “Iedereen spreekt erover”
    PREMIUM
    Brugge

    REPORTAGE. Op pad in Sint-An­dries, waar de ene schande spreekt over de stadion­plan­nen en de andere het toejuicht: “Iedereen spreekt erover”

    De stadionplannen van Club Brugge hebben opnieuw een knauw gekregen. De Raad voor Vergunningsbetwisting heeft de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion vernietigd. En dat zorgt voor discussies in de omgeving van Jan Breydel, waar voor- en tegenstanders elkaar bestoken met argumenten. Zowel op café, op straat als in de frituur: het was donderdagmiddag gespreksonderwerp nummer één. “In onze straat zijn de voorbije jaren heel wat huizen verkocht. Toeval? Zeker niet.” Wij doken in het hart van Sint-Andries en luisterden aandachtig mee.