Man bedreigt huisarts maandenlang na overlijden terminale papa: “Ik schiet je praktijk kapot met mijn kanon”

Kapot van verdriet omdat hij de dood van zijn terminale papa midden 2017 niet kon verwerken, richtte een 48-jarige man zijn woede op een huisarts in Lissewege. K. bedreigde de arts maandenlang. “Ik kom je praktijk kapot schieten met mijn kanon”, zei de man. Volgens zijn advocaat handelde K. in een psychose.

0 reacties

  1. Zoveel heeft twee jaar corona Brugge gekost... en daar zijn de volgende uitdagingen al: “De inflatie zal een grote impact hebben op onze stadsfinanciën”
    PREMIUM
    Brugge

    Zoveel heeft twee jaar corona Brugge gekost... en daar zijn de volgende uitdagin­gen al: “De inflatie zal een grote impact hebben op onze stadsfinan­ciën”

    Twee jaar coronacrisis heeft de stad Brugge liefst 41 miljoen euro gekost: van steunmaatregelen tot verlies van inkomsten door het ontbreken van toeristen. Grote projecten zijn daardoor niét gesneuveld, al blijft het opletten voor nieuwe uitdagingen, beseft schepen van Financiën Mercedes Van Volcem. “Een fusie kan alvast wat extra inkomsten opleveren”, stelt Van Volcem, die een gemeente op het oog heeft.