Man (70) overleden nadat hij onwel wordt achter het stuur

In de Abdijbekestraat in Sint-Andries is zaterdag iets over 16 uur een bestuurder overleden. Volgens het Brugse parket werd de man (70) onwel achter het stuur, waarop hij met zijn Alfa Romeo tegen een omheining botste ter hoogte van de De Klokke-Zuid. 

De hulpdiensten waaronder de mug kwamen snel ter plaatse en startten een reanimatie, maar alle hulp mocht niet baten. Het slachtoffer was al overleden. De brandweer schermde het lichaam van het slachtoffer af en daarna kwam de begrafenisondernemer ter plaatse. Slachtofferhulp bracht de familie op de hoogte van het droevige nieuws. Bij het ongeval waren geen derden betrokken.

Volledig scherm
Het slachtoffer werd vermoedelijk onwel achter het stuur van zijn Alfa Romeo, waarop de wagen tegen een omheining botste. © Bart Boterman
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Deze slimme camera in Brugge flitst aan 1.300 euro per uur, zelfs burgemeester liet zich vangen

  Deze slimme camera in Brugge flitst aan 1.300 euro per uur, zelfs burgemees­ter liet zich vangen

  De ANPR-camera aan het begin van de Zuidzandstraat in Brugge heeft het voorbije jaar ... 437.000 euro boetes bij elkaar geflitst. Wetende dat de slimme camera enkel op bepaalde dagen werkt, zorgt dat voor een gemiddelde van maar liefst 1.300 euro per uur. “We onderzoeken de mogelijkheid om in een elektronisch signalisatiebord te voorzien ter hoogte van het Concertgebouw”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.
 2. Brugs parket reageert na aantreffen vluchtelingen in Ierland: “Onderzoeken link met ons land, maar te vroeg om uitspraken te doen”

  Brugs parket reageert na aantreffen vluchtelin­gen in Ierland: “Onderzoe­ken link met ons land, maar te vroeg om uitspraken te doen”

  Het parket van Brugge heeft gereageerd op het nieuws dat Ierse media eerder op de dag naar buiten brachten. Zestien vluchtelingen werden er aangetroffen in een container, waarna plaatselijke media stelden dat ze in België waren gepasseerd. “We zullen de nodige contacten leggen om na te gaan wat er precies is gebeurd en welke link er is met ons land. Op dit ogenblik is het nog te vroeg om concrete uitspraken te doen naar de aanwezigheid van deze personen in België”, zegt procureur Frank Demeester.
 3. Doorbraak in onderzoek naar gestolen Brugse beeldengroep: “Beelden werden verzaagd en gesmolten”

  Doorbraak in onderzoek naar gestolen Brugse beelden­groep: “Beelden werden verzaagd en gesmolten”

  Speurders van de federale gerechtelijke politie West-Vlaanderen hebben ernstige aanwijzingen dat de beeldengroep ’t Zand in Brugge begin juni 2018 werd ontvreemd door een bende Roemeense metaaldieven. “De beelden werden wellicht dezelfde nacht nog met vrachtwagens naar Nederland vervoerd. De Nederlandse bevoegde autoriteiten konden de beeldengroep niet meer aantreffen”, zegt procureur Céline D’havé. Volgens burgemeester Dirk De fauw (CD&V) zijn de beelden quasi zeker versneden en gesmolten.