Het tienermeisje werd misbruikt door haar stiefvader. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
Het tienermeisje werd misbruikt door haar stiefvader. (illustratiebeeld) © Getty

Man (56) krijgt 4 jaar cel voor verkrachting van z'n 14-jarige stiefdochter: "Hij trok zich niets aan van de traumatiserende gevolgen van z'n daden”

Dudzele/NinoveEen 56-jarige man uit Dudzele heeft 4 jaar cel gekregen voor het misbruiken van z’n 14-jarige stiefdochter. E.D. dwong het tienermeisje om seks met hem te hebben en naaktfoto’s van zichzelf door te sturen.

 1. En óf de Bruggeling zin heeft in de Heilig Bloedprocessie! Tickets voor zitplaatsen uitverkocht “en we moeten zelfs figuranten weigeren”
  Brugge

  En óf de Bruggeling zin heeft in de Heilig Bloedpro­ces­sie! Tickets voor zitplaat­sen uitver­kocht “en we moeten zelfs figuranten weigeren”

  Het gaat plots hard voor de Heilig Bloedprocessie, op donderdag 26 mei in Brugge. Alle tickets voor zitplaatsen zijn al de deur uit en ook het nodige aantal figuranten is bereikt. “Logisch, het is drie jaar geleden dat er nog eens processie was. Dat is nooit eerder gebeurd”, zegt William De Groote van de organiserende Confrérie. “Al verliepen de voorbereidingen moeizamer dan anders.”
 2. Smedenstraat krijgt er straks een winkel vol LEGO bij: “Dit maakt winkelen in Brugge tot een nieuwe beleving”
  PREMIUM
  Brugge

  Smeden­straat krijgt er straks een winkel vol LEGO bij: “Dit maakt winkelen in Brugge tot een nieuwe beleving”

  Er komt - waarschijnlijk in september - een nieuwe winkel in de Smedenstraat bij. In het pand van Parfumerie Liberty’s opent een winkel vol LEGO-speelgoed. Géén flagshipstore zoals in steden als Amsterdam, Londen en Brussel, maar een zogenaamde monobrandstore. Dat is goed nieuws, meent ook het Brugse stadsbestuur. “Een fijne nieuwkomer voor deze straat”, zegt schepen Franky Demon (CD&V).