ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Maandenlang haar wagen volgetankt, op kosten van de politie: “Ze is er beschaamd over”

Brugge/KortrijkEen 46-jarige medewerkster van de federale gerechtelijke politie riskeert een jaar celstraf. De vrouw uit Kortrijk tankte maandenlang haar wagen vol op kosten van de politie én fungeerde volgens het openbaar ministerie als geldezel van een phishingbende. 

  1. Centrumparking Biekorf binnenkort enkel nog voor abonnees, hotelgasten en personeel: “Wachtende chauffeurs zorgen voor mobiliteitsproblemen in Naaldenstraat”
    PREMIUM
    Brugge

    Centrumpar­king Biekorf binnenkort enkel nog voor abonnees, hotelgas­ten en personeel: “Wachtende chauffeurs zorgen voor mobili­teits­pro­ble­men in Naalden­straat”

    Het stadsbestuur van Brugge gaat praten met parkeerbeheerder Interparking om de centrumparking Biekorf nu snel om te vormen tot een ondergrondse parking voor buurtbewoners, hotelgasten en personeelsleden. De voorbije weken zorgden wachtenden voor opstoppingen in de Naaldenstraat en Sint-Jakobsstraat. “Bezoekers in Brugge die ondergronds willen parkeren, hebben voldoende alternatieven", vindt burgemeester Dirk De fauw.