Brugge, voorstelling " online afspraak met de Brugse Politie ": burgemeester Dirk De fauw met hoofdinspecteur Jan Maertens. Korpschef Dirk Van Nuffel kijkt goedkeurend toe
Volledig scherm
Brugge, voorstelling " online afspraak met de Brugse Politie ": burgemeester Dirk De fauw met hoofdinspecteur Jan Maertens. Korpschef Dirk Van Nuffel kijkt goedkeurend toe © Benny Proot

Maak voortaan online afspraak bij politie Brugge: “Gedaan met lange wachtrijen”

Wie niet-dringende politiehulp nodig heeft, kan in Brugge vanaf nu online een afspraak maken. Bedoeling is om de soms lange wachtrijen in het commissariaat te verminderen én klantgerichter te werken. “Wie een afspraak maakt, krijgt meteen een mail met een overzicht van alle documenten die nodig zijn. Ook wij kunnen ons beter voorbereiden”, zegt hoofdinspecteur Jan Maertens, die zijn schouders onder het project zette.

0 reacties

 1. Stad laat gespecialiseerde firma komen om vervuiling in Brugse reien tegen te gaan: “Aanrijtijden van Civiele Bescherming zijn té lang”
  PREMIUM
  Brugge

  Stad laat gespeciali­seer­de firma komen om vervuiling in Brugse reien tegen te gaan: “Aanrijtij­den van Civiele Bescher­ming zijn té lang”

  De stad Brugge heeft een gespecialiseerde firma ingeschakeld om de mazoutvervuiling langs de Coupure in Brugge aan te pakken. Door een defect aan een tank vloeiden talloze liters mazout in de reien. “De brandweer kon de vervuiling niet alleen oplossen. De factuur zal voor de Engelse schipper zijn”, zegt schepen van Milieu Franky Demon (CD&V), die nogmaals pleit voor de terugkeer van de Civiele Bescherming naar West-Vlaanderen. “Er moet gewaarborgd worden dat bij rampen zo snel mogelijk nabije, passende hulp kan geboden worden.”
 1. Hartpatiënt Marcel duikt elke dag even de zee in
  Play

  Hartpa­tiënt Marcel duikt elke dag even de zee in

 2. Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes
  Play

  Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes