De zalmtartaar met sushirijst, yuzu, avocado en sojakaviaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De zalmtartaar met sushirijst, yuzu, avocado en sojakaviaar. © De Voogt

LEKKER LOKAAL. Robuusk: “Voorgerecht om vingers en duimen bij af te likken”

Sint-MichielsCateraar Jeroen Borglevens lanceerde in het najaar z'n nieuw gastronomisch concept Robuusk. De chef-kok geeft in niet-coronatijden workshops in z'n atelier langs de Spoorwegstraat in Sint-Michiels en is ook in te huren voor feestjes thuis. Op internet is alvast niets dan lof te vinden over de afhaalgerechten van de personal chef. Reden genoeg om deze eens uit te testen. Lees hier meer van onze restaurantrecensies.

  1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
    Play

    Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

  2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
    Play

    Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'