Volledig scherm
Brugge ter groene poorte werkt in koninklijk paleis © Benny Proot

Leerlingen Ter Groene Poorte werken op Koninklijk Paleis

De leerlingen van het vierde jaar Hotelschool aan Ter Groene Poorte in Brugge serveren donderdag op het Koninklijk Paleis.

Dat doen ze naar aanleiding van de Koningin Elisabethwedstrijd. Ze verzorgen er de service op het hoogste niveau. “Een unieke ervaring voor onze jonge leerlingen om al in het vierde jaar te proeven van zaalkunsten waar alles piekfijn in orde moet zijn”, zegt technisch adviseur Christophe Gruwez. De leerlingen verzorgen er de bediening. Ter Groene Poorte heeft al veel langer een uitstekende relatie met het koningshuis. Ze mogen er jaarlijks naartoe om hun leerlingen voor te bereiden op hun latere werk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Defect voertuig op E40 verstoort verkeer richting Brugge: voetbalfans moeten aanschuiven

    Defect voertuig op E40 verstoort verkeer richting Brugge: voetbal­fans moeten aanschui­ven

    Het is aanschuiven geblazen op de E40 ter hoogte van Drongen. Door een defect voertuig ter hoogte van Drongen zijn momenteel zowel de linker als- de rechterrijkstrook versperd richting Brugge. Dat meldt het verkeerscentrum. Een ongelukkige timing, want de wedstrijd tussen Club Brugge en Galatasaray lokt vanavond heel wat volk vanuit het binnenland naar de West-Vlaamse provinciehoofdstad. Om 18.55 uur stipt start de Champions League-wedstrijd.