De leerlingen van Kantelberg in Brugge geven het beste van zichzelf.
Volledig scherm
De leerlingen van Kantelberg in Brugge geven het beste van zichzelf. © RV

Leerlingen Kantelberg schitteren in aperitiefconcert

BruggeDe kinderen van het muziekatelier van VBS Kantelberg gaven zondag het beste van zichzelf tijdens hun allereerste aperitiefconcert.

 1. FlixBus met drie West-Vlamingen aan boord knalt tegen brugpijler in Noord-Frankrijk: “Hopelijk komt het goed met de zwaargewonde slachtoffers”
  Brugge/Oostende

  FlixBus met drie West-Vlamingen aan boord knalt tegen brugpijler in Noord-Frankrijk: “Hopelijk komt het goed met de zwaargewon­de slachtof­fers”

  Een Brugs koppel en een Oostendenaar zijn maandagvoormiddag aan de dood ontsnapt bij een zwaar busongeval in het Noord-Franse Libercourt. De chauffeur ramde tot twee keer toe een brugpijler, maar kon z’n bus alsnog op de pechstrook tot stilstand brengen. “Hij moet in slaap gevallen zijn”, vertelt Tiemy Obers (33), die er met z’n vriendin een dagje Parijs had opzitten.
 2. Brugge krijgt er in 2025 een exclusief rooftoprestaurant bij op plek waar je de Halletoren bijna kan aanraken: “Nu nog het lelijke eendje, straks een pareltje”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge krijgt er in 2025 een exclusief rooftopres­tau­rant bij op plek waar je de Halletoren bijna kan aanraken: “Nu nog het lelijke eendje, straks een pareltje”

  Er ligt een stedenbouwkundig attest klaar voor het verbouwen van het voormalige provinciale gouvernementsgebouw op de Burg. Waar nu nog het kunstenaarsatelier De Tank huist, komt een multifunctioneel gebouw met kantoren, 26 appartementen, een exporuimte én een rooftoprestaurant. Het is de Britse, wereldvermaarde architect David Chipperfield die instaat voor het ontwerp.
 3. Neem je kinderen straks gewoon mee naar zomerbar The Night in Brugge: “Veel van ons vaste cliënteel is inmiddels ouder geworden”
  PREMIUM
  Brugge

  Neem je kinderen straks gewoon mee naar zomerbar The Night in Brugge: “Veel van ons vaste cliënteel is inmiddels ouder geworden”

  Brugges meest bekende - en misschien wel eerste - zomerbar The Night heeft de deuren nabij Kinepolis weer geopend. Zonder extra verdieping dit keer, wegens een personeelstekort, maar wel met straks een kinderhoek. “Veel van onze klanten van het eerste uur zijn inmiddels vader en moeder geworden, en we willen die mensen niet kwijt”, zegt Koen Gryson.