In het tweede deel van het winkelcentrum B-Park is het test- en vaccinatiecentrum ingericht.
Volledig scherm
In het tweede deel van het winkelcentrum B-Park is het test- en vaccinatiecentrum ingericht. © Benny Proot

Leegstaande winkel in B-Park in sneltempo ingericht als test- en vaccinatiecentrum: “Mogelijk moet élke Bruggeling nog eens naar hier komen”

BruggeNaast interieurzaak LeenBakker in het winkelcentrum B-Park is een leegstaand pand in geen tijd omgevormd tot nieuw Brugs test- en vaccinatiecentrum. Vanaf woensdag kan je daar terecht voor een coronatest, later ook voor vaccinaties. “Oorspronkelijk was dit een soort plan-B, maar het zou best kunnen dat élke Bruggeling hier een herhalingsvaccin zal moeten krijgen", zegt dokter Jan Wynsberghe.

  1. Vrouw (55) veroordeeld, omdat ze instructies van verkeersclown Fieto negeerde: “Zelfs een gemachtigd opzichter verkleed als clown moet je serieus nemen”
    PREMIUM
    Brugge

    Vrouw (55) veroor­deeld, omdat ze instruc­ties van verkeers­clown Fieto negeerde: “Zelfs een gemachtigd opzichter verkleed als clown moet je serieus nemen”

    Een 55-jarige verpleegster uit Brugge, die de instructies van verkeersclown Fieto in de wind zou hebben geslagen, is in beroep toch veroordeeld.De vrouw werd in eerste aanleg vrijgesproken door de politierechter, wat toen veel commotie veroorzaakte. Het parket vocht de vrijspraak aan, met succes, blijkt nu. De verpleegster krijgt een boete van 240 euro, waarvan de helft voorwaardelijk. “Heel veel kinderen, ouders en grootouders zullen blij zijn met het vonnis", reageert de verkeersclown opgelucht.