Bakkerij Commeine in de Langestraat bleef vrijdag dicht.
Volledig scherm
Bakkerij Commeine in de Langestraat bleef vrijdag dicht. © Jan Van Maele

Langestraat zit opnieuw uren zonder stroom: “30 kilo vlees mocht recht in de vuilnisbak”

Verscheidene uitbaters in het begin van de Brugse Langestraat hebben donderdag door een grote stroompanne urenlang zonder stroom gezeten. Gevolg: voedingswaren die in de vuilnisbak vlogen. Bakkerij Commeine bleef vrijdag zelfs noodgedwongen dicht. “Dit is lang niet de eerste keer”, foetert Ann De Spiegeleer van restaurant ‘t Huiskombuis. 

 1. Vriendin (29) drugsbaron Flor Bressers maand langer in cel
  Brugge

  Vriendin (29) drugsbaron Flor Bressers maand langer in cel

  De Nederlandse vriendin van drugsbaron Flor Bressers blijft een maand langer in de cel. Het gerecht verdenkt haar namelijk van lidmaatschap bij de bende van haar vriend. Eerder deze maand verscheen ze een eerste keer voor de raadkamer in Brugge, en die besliste toen om haar een maand langer in voorhechtenis te houden. De vrouw ging in beroep tegen die beslissing, maar die werd donderdag gehandhaafd door de kamer van inbeschuldigingstelling in Gent. Ze blijft nu dus nog een maand langer in de cel.
 2. Bewakingsbeelden tonen hoe inbrekers telefoonwinkel binnensluipen vlak voor schietincident in Brugge: “Schade kan oplopen tot 20.000 euro”
  PREMIUM
  Sint-Kruis

  Bewakings­beel­den tonen hoe inbrekers telefoon­win­kel binnenslui­pen vlak voor schietinci­dent in Brugge: “Schade kan oplopen tot 20.000 euro”

  Luttele uren voor zaterdagochtend in Brugge een schietincident ontstond tussen de politie en enkele inbrekers, sloegen die laatste brutaal toe in een nabijgelegen telefoonshop. Vier daders sloegen er de vitrine stuk en slopen de winkel binnen, als paracommando's over de grond om het alarm te omzeilen. “Ze moeten op voorverkenning zijn gekomen”, denkt zaakvoerder Maxime Willems, die de schade mogelijk tot 20.000 euro ziet oplopen. Bekijk de bewakingsbeelden van de inbraak hieronder.