Bernard Vandamme en YMAH hielden het bij een partijtje armworstelen in Brugge
Volledig scherm
Bernard Vandamme en YMAH hielden het bij een partijtje armworstelen in Brugge © BHT

Laatste match van worstellegende Bernard Vandamme (50) verandert in potje... armworstelen: “Klote van die blessure”

BruggeDe laatste match in eigen land van worstellegende Bernard Vandamme (50) uit Brugge is op een sisser uitgedraaid.

 1. Favoriete winkel van Kamagurka en Herr Seele verhuist naar ruimer pand in de Ezelstraat: “De nabijheid van de nieuwe ondergrondse parking is een extra troef”
  PREMIUM
  Brugge

  Favoriete winkel van Kamagurka en Herr Seele verhuist naar ruimer pand in de Ezelstraat: “De nabijheid van de nieuwe ondergrond­se parking is een extra troef”

  De Brugse kunstschilderswinkel Huis Van Loocke, de favoriete zaak van Kamagurka en Herr Seele, verhuist komende vrijdag naar een andere locatie. Ze kiezen voor een ruimere en volledig nieuwe zaak in dezelfde Ezelstraat, in project van de vroegere Weylerkazerne. Al 78 jaar vinden creatievelingen en kunstenaars er olieverf, tekenpotloden of schildersezels. “We geloven heel erg in de toekomst”, zegt Isabelle Note (47).
 2. Vakbonden voeren actie nadat buschauffeur ziekenhuis in wordt geslagen tijdens rit in Brugge: “Willen hem hart onder de riem steken”
  PREMIUM
  Brugge

  Vakbonden voeren actie nadat buschauf­feur ziekenhuis in wordt geslagen tijdens rit in Brugge: “Willen hem hart onder de riem steken”

  Aan het station van Brugge hebben de vakbonden maandagmiddag een symbolische actie gehouden nadat een buschauffeur vorige week het slachtoffer werd van zwaar geweld. De man liep onder andere een oogkasbreuk op. Hij is een tijdlang werkongeschikt. Extra pijnlijk is dat hij anderhalf jaar geleden van Brussel naar West-Vlaanderen verhuisde, net wegens de toenemende agressie. “We willen dat er meer aandacht komt voor de veiligheid”, zegt vakbondsafgevaardigde Petra Depoorter.