De Stedelijke Academie in de Katelijnestraat.
Volledig scherm
De Stedelijke Academie in de Katelijnestraat. © Benny Proot

Kunsthumaniora verdubbelt leerlingenaantal in vier jaar: zoektocht naar extra plaats wordt uitdaging

BruggeDe Kunsthumaniora in Brugge maakt reuzensprongen. De school zal straks bijna 600 leerlingen tellen, een verdubbeling in vier jaar tijd.

 1. REPORTAGE. Cheers! 1.500 Britse fans genieten van Belgisch bier in Brugge: “Wat een fantastische stad!”
  PREMIUM
  Brugge

  REPORTAGE. Cheers! 1.500 Britse fans genieten van Belgisch bier in Brugge: “Wat een fantasti­sche stad!”

  Bier, bier en nog eens bier. De 1.500 Britse voetbalfans deden dinsdagmiddag hun reputatie alle eer aan in de Brugse binnenstad. De halve (en volledige) liters gingen vlot binnen, maar problemen veroorzaakte de aanhang van Man City niet. En de Clubfans, zij verbroederden met plezier met hun Britse ‘collega’s’. “Toffe kerels. Al moeten we hen wel nog uitleggen dat ze niet zoveel over Kompany mogen praten.”
 2. 1.000 stappen gezet? Dan verdien je ‘fitcoin’: Brugs bedrijf bedenkt digitale munt om gezondheid werknemers te bevorderen
  PREMIUM
  Brugge

  1.000 stappen gezet? Dan verdien je ‘fitcoin’: Brugs bedrijf bedenkt digitale munt om gezondheid werknemers te bevorderen

  Kokoro, een bedrijf uit Brugge dat organisaties begeleidt in hun welzijnsbeleid, lanceert de ‘fitcoin’, een digitale munt om medewerkers te belonen voor activiteiten die hun fysieke en mentale gezondheid bevorderen. “Fitcoins zijn een hefboom voor gelukkige en gezonde medewerkers. En daar heeft de werkgever alle baat bij”, zegt Tim De Vilder, zaakvoerder van Kokoro.