KTA Brugge viel in de prijzen tijdens de Vlaamse Houtproef.
Volledig scherm
KTA Brugge viel in de prijzen tijdens de Vlaamse Houtproef. © RV

KTA Brugge kaapt eerste prijs weg tijdens Vlaamse Houtproef

BruggeZeven leerlingen waren genomineerd toen KTA Brugge afgelopen vrijdag naar Kortrijk trok voor de regionale prijsuitreiking van de Vlaamse Houtproef. Alle zeven werden ze ook laureaat én staan ze in de top tien. KTA Brugge kaapte ook de eerste prijs weg.

 1. REPORTAGE. Shoppen tijdens Brugse braderie én genieten van oldtimers: “Waaier aan verschillende handelszaken is hier een troef”
  PREMIUM
  Brugge

  REPORTAGE. Shoppen tijdens Brugse braderie én genieten van oldtimers: “Waaier aan verschil­len­de handelsza­ken is hier een troef”

  Er heerst vrijdag, zaterdag en zondag gezellige drukte tijdens de Brugse braderie. De zomerkoopjes lokken shoppers van over het hele land naar de Breydelstad. Parkings liepen zaterdag vol, ondanks geregelde regenbuitjes. Liefst 21 straten doen mee, tot en met maandag. “Mensen letten op hun centen, en koopjes vallen dan dubbel in de smaak", klinkt het.
 2. Waarom het 39ste Cactusfestival een knaller wordt: “We zijn héél blij, ja. En toch is de puzzel steeds moeilijker te leggen”
  PREMIUM
  Brugge

  Waarom het 39ste Cactusfes­ti­val een knaller wordt: “We zijn héél blij, ja. En toch is de puzzel steeds moeilijker te leggen”

  Met Live Is Live en Feest in ‘t Park is het Brugse festivalseizoen stevig op gang getrokken. Straks is het de beurt aan de grootste van allemaal: het 39ste Cactusfestival. “Als er nieuwkomers op de kalender bijkomen, staan we daar met belangstelling naar te kijken”, zegt Patrick Keersebilck, die met zijn organisatie voor een aantal cruciale maanden staat.