Brugge krijgt een Willy Lustenhouwerplein: burgemeester De Fauw en schepen Blontrock in het gezelschap van Koen Debrabander en de Mugge Van Brugge Kevin Rombaux, met links dochter Marina
Volledig scherm
Brugge krijgt een Willy Lustenhouwerplein: burgemeester De Fauw en schepen Blontrock in het gezelschap van Koen Debrabander en de Mugge Van Brugge Kevin Rombaux, met links dochter Marina © Benny Proot

Komiek Willy Lustenhouwer krijgt eigen plein in Brugge: “Hij zou zo fier geweest zijn”

De Brugse cabaretier Willy Lustenhouwer, die 25 jaar geleden overleed, krijgt binnenkort een plein in de binnenstad naar zich vernoemd. Dat is het resultaat van een petitie, waar meer dan 1.200 mensen hun handtekening op plaatsten. Dochter Marina Lepouter is in de wolken met het nieuws. “Willy zou zo fier geweest zijn”, zegt ze.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 350 studenten Europacollege in quarantaine na 22 positieve coronatesten: “Politie zal meteen optreden bij overtreding”

    350 studenten Europacol­le­ge in quarantai­ne na 22 positieve coronates­ten: “Politie zal meteen optreden bij overtre­ding”

    350 studenten van het Europacollege in Brugge zitten momenteel in quarantaine na 22 positieve testen op Covid-19. Alle lessen van het Europacollege verlopen momenteel online. Wie met de besmette studenten in contact is gekomen, moet in isolatie in afwachting van een test. De andere jongeren mogen alleen hun kamer verlaten om boodschappen te doen. De Brugse politie zal hier streng op toezien en meteen optreden bij een overtreding.