De jongeren van vzw Komerbi in Brugge zijn blij met het geld en de cake.
Volledig scherm
De jongeren van vzw Komerbi in Brugge zijn blij met het geld en de cake. © RV

Komerbi vzw krijgt 400 euro én gebak van organisatoren Red Rock Rally

BruggeDe vzw Komerbi, een organisatie die kwetsbare jongeren in Brugge begeleidt, krijgt een cheque van 400 euro van de festivalorganisatoren van Red Rock Rally.

 1. Hawaiian Poké Bowl kiest voor A-locatie op de Markt in Brugge en bij opening staat er al meteen een lange rij: “Deze stad heeft zo'n centraal gelegen zaak nodig”
  PREMIUM
  Brugge

  Hawaiian Poké Bowl kiest voor A-locatie op de Markt in Brugge en bij opening staat er al meteen een lange rij: “Deze stad heeft zo'n centraal gelegen zaak nodig”

  Op de Markt in Brugge, naast de Fnac, heeft woensdag Hawaiian Poké Bowl een 25ste vestiging in ons land geopend, de eerste in Brugge. Op een toplocatie dan nog, met zicht op de Halletoren en op een steenworp van de uitgaansbuurt. “We mikken op locals, maar ook op toeristen”, zegt Elma Skrijelj, die de opening verzorgde.
 2. Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!
  Brugge

  Noordkaap palmt volle Burg in tijdens tweede avond van MOODS!

  Zaterdagavond liet Noordkaap de Burg vollopen tijdens zijn gratis concert in het kader van het stadsfestival MOODS! dat de avond voordien van start ging. De Nederlandstalige rockband rond de charismatische frontman Stijn Meuris bracht natuurlijk ook zijn klassiekers als ‘Arme Joe’, ‘Satelliet Suzy’, ‘Ik hou van u’ en ‘Panamarenko‘. In zijn typische stijl leidde Meuris de songs in met een kwinkslag en slaagde hij erin om het publiek vlotjes in te palmen. “Wat fijn dat jullie hier speciaal voor dit concert een plein gebouwd hebben. Ik vraag me alleen af wie dat weer zal afbreken nadien”, grapte de Limburgse rocker.