Brugge de stempel kleuterspeelplaats met gerecycleerde materialen gemaakt
Volledig scherm
Brugge de stempel kleuterspeelplaats met gerecycleerde materialen gemaakt © Benny Proot

Kleuters De Stempel krijgen bomen en wilgenhut in plaats van stenen speelplaats

Net op tijd voor het schoolfeest heeft basisschool De Stempel in Brugge de nieuwe buitenspeelplaats klaar. 

0 reacties

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. De pechvogels van het WK? Dat zijn Marco en Ana, die zaak met zicht op aankomst noodgedwongen gesloten houden: “Héél zuur, zeker omdat we het pas de avond voordien wisten”
  PREMIUM
  Brugge

  De pechvogels van het WK? Dat zijn Marco en Ana, die zaak met zicht op aankomst noodgedwon­gen gesloten houden: “Héél zuur, zeker omdat we het pas de avond voordien wisten”

  Dan komt er eindelijk weer een massa volk richting Brugge, moet je noodgedwongen je zaak gesloten houden. Het overkomt de uitbaters van New Senses op de Vrijdagmarkt in Brugge. Hun zaak heeft een perfect zicht op de aankomststreep van het WK tijdrijden, de extra voorraad voor de volkstoeloop lag klaar, maar tóch houden Marco Antonio en zus Ana de deuren gesloten. “Het kan niet anders. We hadden grote verwachtingen, maar blijven met lege handen achter.”