Het derde kleuter van basisschool Kantelberg in Brugge maakt kennis met nieuwe fietsjes.
Volledig scherm
Het derde kleuter van basisschool Kantelberg in Brugge maakt kennis met nieuwe fietsjes. © RV

Kinderen van Kantelberg ontdekken gloednieuwe fietsen

De kinderen van het derde kleuter van basisschool Kantelberg hebben deze week volop genoten van de laatste zomerse dagen. Dat konden ze doen met gloednieuwe fietsen, geschonken door Cera.

  1. Dit zijn – volgens onze lezers – de gevaarlijkste fietsknelpunten in Brugge: “Moet daar eerst weer een ongeval gebeuren voor ze in actie schieten?”
    PREMIUM
    Brugge

    Dit zijn – volgens onze lezers – de gevaarlijk­ste fietsknel­pun­ten in Brugge: “Moet daar eerst weer een ongeval gebeuren voor ze in actie schieten?”

    Hoeveel inspanningen levert Brugge om een fietsveilige stad te zijn? Burgemeester Dirk De fauw (CD&V) stuurde alvast een brief richting mobiliteitsminister Georges Gilkinet om een wettelijk kader mogelijk te maken voor een fietszone in de binnenstad. Maar dat lost uiteraard niet alles op, blijkt uit de vele reacties op ons West-Vlaams Fietsdossier. Vaak vormen putten of scheuren in fietspaden een bron van ergernis, maar evengoed zijn er veel bezorgdheden over gevaarlijke (kruis)punten in Brugge. Dit zijn 5 hamvragen van onze lezers. De andere afleveringen van het Fietsdossier gemist? Herlees ze hier.