Bij de kettingbotsing waren in totaal negen voertuigen betrokken.
Volledig scherm
Bij de kettingbotsing waren in totaal negen voertuigen betrokken. © Jan Van Maele

Kettingbotsing met 9 voertuigen zorgt voor hinder op Expresweg

Sint-AndriesOp de Expresweg in Sint-Andries zijn dinsdagavond liefst negen voertuigen betrokken geraakt in een kettingbotsing. Niemand raakte gelukkig gewond.

 1. Volledige kleuterafdeling De Triangel gesloten tot 1 februari na mogelijke corona-uitbraak, ook 80 leerlingen lager onderwijs in quarantaine
  Brugge

  Volledige kleuteraf­de­ling De Triangel gesloten tot 1 februari na mogelijke corona-uit­braak, ook 80 leerlingen lager onderwijs in quarantai­ne

  De volledige kleuterafdeling van De Triangel in Brugge blijft tot minstens 1 februari gesloten na een vermoedelijke corona-uitbraak. Drie van de zeven leerkrachten zitten in quarantaine, waarvan al één iemand positief testte. Ook enkele kleuters voelen zich ziek. “We nemen geen risico”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V). Ook 80 leerlingen van de basisschool zitten in quarantaine na een positieve test van een leerkracht. Zij werden allemaal getest. “Het is nu wachten op de resultaten”, zegt de burgemeester.
 2. Plots loopt het als een trein... Bombardier werft 180 nieuwe werknemers aan: “Eindelijk lacht de toekomst ons opnieuw toe”
  Brugge

  Plots loopt het als een trein... Bombardier werft 180 nieuwe werknemers aan: “Eindelijk lacht de toekomst ons opnieuw toe”

  Na jaren van herstructurering heeft Bombardier opnieuw een échte toekomst in Brugge. De trein- en trambouwer kondigt de komst van 180 extra werknemers aan, nu er voor minstens de komende vijf jaar een vol orderboek is. En er is ook weer een autonoom management voor Brugge. “We zullen 6 miljoen euro investeren in dit bedrijf”, zegt de nieuwe sitemanager Michel Huyghe.
 1. Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen
  Play

  Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen

 2. Stoep open voor werkzaamheden? Dat gebeurt straks minder vaak
  Play

  Stoep open voor werkzaamhe­den? Dat gebeurt straks minder vaak