Katrien Cattoor zal voortaan dus definitief zetelen als gemeenteraadslid voor Groen.
Volledig scherm
Katrien Cattoor zal voortaan dus definitief zetelen als gemeenteraadslid voor Groen. © Benny Proot

Katrien Cattoor (Groen) vervangt Charlotte Storme definitief in de Brugse gemeenteraad: “Het was een eer om dit mandaat te mogen uitoefenen”

BruggeSinds het begin van dit jaar laat Groen-raadslid Charlotte Storme zich vervangen door Katrien Cattoor in de Brugse gemeenteraad. Deze tijdelijke regeling wordt nu permanent, aangezien Charlotte Storme formeel ontslag neemt. In een officiële mededeling bedankt Groen-fractieleider Raf Reuse de Brugse politica voor haar jarenlange inzet.

  1. Van een aangespoeld baby’tje tot een lijk dat door moordenaar in plastic zakken verpakt werd: deze 15 cold cases wil de Cel Vermiste Personen met ‘Operatie Kerkhof’ oplossen
    PREMIUM
    West-Vlaanderen

    Van een aange­spoeld baby’tje tot een lijk dat door moordenaar in plastic zakken verpakt werd: deze 15 cold cases wil de Cel Vermiste Personen met ‘Operatie Kerkhof’ oplossen

    Van lijken gevonden in de zee of aan de dokken, tot stukken skelet onder de grond in het centrum van Brugge en een aangespoeld babylichaampje: de federale politie roept met ‘Operatie Kerkhof’ de hulp in van de bevolking om onbekende teruggevonden personen te identificeren. “In een eerste fase gaat het in Brugge en aan de kust om 15 dossiers, waaronder een mysterieuze moordzaak uit 1995", zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. Op zoek naar die éne gouden tip. Wij lijsten alle zaken die daarop wachten nog eens op.