Het gerechtsgebouw in Brugge.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Brugge. © SDVO

Jongemannen staan terecht voor vechtpartij na landstitel van Club Brugge

Twee twintigers uit Brugge en Koekelare moeten zich in de Brugse rechtbank verantwoorden voor een vechtpartij na de landstitel van Club Brugge vorig jaar. Een fietser liep daarbij een gebroken kaak op.

0 reacties

 1. Club Brugge is officieel nog geen kampioen, maar politie is wel klaar voor spontane vieringen én officieel titelfeest op de Markt
  PREMIUM
  Brugge

  Club Brugge is officieel nog geen kampioen, maar politie is wel klaar voor spontane vieringen én officieel titelfeest op de Markt

  Club Brugge zit dankzij de overwinning tegen Union in de beste uitgangspositie om kampioen te spelen. In het gunstigste scenario is blauw-zwart zondagmiddag even na 15 uur zeker van de titel. Bij de politie van Brugge bereiden ze zich dan ook voor op een eventueel spontaan supportersfeest aan De Platse in Sint-Andries. “Als Club wint, verwachten we veel volk. Daarom voorzien we extra manschappen om alles in goede banen te leiden", zegt woordvoerster Lien Depoorter. Ook over de eventuele officiële kampioenenviering in de binnenstad is al meer bekend.
 2. Streetartfestival The Bridges fleurt de zomer op, maar niet in Brugge-centrum: “We vervolledigen de route richting de zee”
  Brugge

  Streetart­fes­ti­val The Bridges fleurt de zomer op, maar niet in Brug­ge-cen­trum: “We vervolledi­gen de route richting de zee”

  Na het grote succes van het streetartfestival The Bridges in 2020 keert het concept deze zomer terug in Brugge. Niet het centrum, wél het noorden van de stad vormt het decor: van lege bedrijfsmuren tot de kop van de oude vismijnsite. “Sommige werken zullen drie keer zo groot zijn als tijdens de eerste editie”, belooft artiest en organisator Wietse.