De feiten speelden zich af in café Bras op 't Zand in Brugge.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in café Bras op 't Zand in Brugge. © Simon Mouton Photo News

Jongeman riskeert 2 jaar cel voor aanranding van twee meisjes in toiletten van Brugs jongerencafé

BruggeEen 19-jarige man riskeert twee jaar cel voor openbare zedenschennis en de aanranding van twee meisjes in de toiletten van café Bras in Brugge. Zelf beweert hij dat er, buiten een omhelzing, niets is gebeurd.

 1. Brugge baadt in nieuw licht, maar toch blijven Bruggelingen houden van de nostalgische ‘B’
  Brugge

  Brugge baadt in nieuw licht, maar toch blijven Bruggelin­gen houden van de nostalgi­sche ‘B’

  Vaarwel gestileerde ‘B’, want na 35 jaar heeft Brugge nieuwe kerst- en sfeerverlichting. Zo’n 10.000 lampjes moeten tijdens de donkerste dagen van het jaar een warm wit licht geven. “Het was tijd voor vernieuwing", zegt schepen van Energie Minou Esquenet (CD&V). Al blijkt de liefde van de Bruggeling voor de ‘B’ groter dan gedacht. Veel meer lichtgevende initiatieven ontdek je hier.
 2. “Dit is de laatste reddingsboei voor twee nieuwe Brugse voetbalstadions”: stad gaat aan tafel zitten met procederende partijen
  PREMIUM
  Brugge

  “Dit is de laatste reddings­boei voor twee nieuwe Brugse voetbalsta­di­ons”: stad gaat aan tafel zitten met procederen­de partijen

  Het lijkt de zet van de laatste kans voor Club en Cercle Brugge. De Vlaamse regering heeft het nieuwe gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor een voetbalstadion en bedrijventerrein langs de Blankenbergse Steenweg goedgekeurd. Eerder had de Raad van State het plan afgekeurd, waardoor Cercle én Club hun toekomstplannen in rook zagen opgaan.
 1. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
  Play

  Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld

 2. Nieuwe sinterklaasfilm voor Zierikzeese kinderen
  Play

  Nieuwe sinter­klaas­film voor Zierikzee­se kinderen