‘t Zand in Brugge.
Volledig scherm
‘t Zand in Brugge. © Benny Proot

Jongeman komt weg zonder straf na ‘duivelstekentje’ naar inspecteurs en weerspannigheid

Een 20-jarige jongeman uit Brugge heeft op de rechtbank uiteindelijk de opschorting van straf gekregen voor smaad en weerspannigheid ten aanzien van twee politiemannen.

0 reacties

  1. Matthieu Bonne (28) is nu echt een ‘mirakelman’: hij slaagt in opzet om 8 triatlons af te leggen in 8 dagen tijd op 8 Canarische Eilanden: “De zwaarste inspanning die ik ooit heb gedaan”
    PREMIUM
    Brugge/Bredene

    Matthieu Bonne (28) is nu echt een ‘mirakelman’: hij slaagt in opzet om 8 triatlons af te leggen in 8 dagen tijd op 8 Canarische Eilanden: “De zwaarste inspanning die ik ooit heb gedaan”

    “Het is zot, echt zot.” Nog geen dag nadat hij zijn laatste triatlon aflegde op het magische eiland La Graciosa, het kleinste van alle Canarische eilanden, moet Matthieu Bonne (28) bekomen van zijn stunt. Want wat Matthieu van plan was, had nog niemand hem ooit voorgedaan: 30,88 kilometer zwemmen, 1.441,6 kilometer fietsen en 337,56 kilometer lopen en dat op 8 dagen tijd op de 8 eilanden. “Ik had maximaal drie uur nachtrust en kreeg meermaals hallucinaties door de vermoeidheid.”