De beklaagde leende haar bankkaart uit aan een phishingbende.
Volledig scherm
De beklaagde leende haar bankkaart uit aan een phishingbende. © photo_news

Jonge vrouw speelt geldezel voor phishingbende die 72-jarige man 25.000 euro lichter maakt: 6 maanden cel gevraagd

Brugge/IeperEen 22-jarige vrouw uit Brugge riskeert 6 maanden cel, omdat ze haar bankkaart en pincode ter beschikking stelde van een phishingbende. Diezelfde bende lichtte een 72-jarige man uit Ieper op voor liefst 25.000 euro. “Ik ben naïef geweest”, vertelde A.S.

 1. Autobestuurder en fietser gaan met elkaar op de vuist na bijna-aanrijding: "Hij maakte een opmerking over mijn vermoorde moeder”
  Brugge/Knokke-Heist

  Autobe­stuur­der en fietser gaan met elkaar op de vuist na bij­na-aanrijding: "Hij maakte een opmerking over mijn vermoorde moeder”

  Een 28-jarige Bruggeling en 57-jarige man uit Knokke-Heist staan in de Brugse rechtbank terecht voor wederzijdse slagen en verwondingen. M.V. en Y.B. gingen met elkaar op de vuist na een bijna-aanrijding. Een opmerking van Y.B. over de vermoorde moeder van M.V. zou volgens de verdediging de aanleiding zijn geweest voor de vechtpartij.
 2. Restaurant De Bottelier gooit roer om en wordt koffiehuis waar je ook kan lunchen: “We wilden niet stoppen, maar het moést anders”
  PREMIUM
  Brugge

  Restaurant De Bottelier gooit roer om en wordt koffiehuis waar je ook kan lunchen: “We wilden niet stoppen, maar het moést anders”

  De deuren van restaurant De Bottelier in de Sint-Jakobsstraat in Brugge blijven al een maand dicht. Uitbaters Hans Golsteyn (60) en Hilde Bruyneel (55) gooien het roer immers na 33 jaar helemaal om. Vanaf vrijdag 3 februari is De Bottelier een koffiehuis dat nog maar drie dagen per week opent. “De druk in de keuken werd te groot, we moesten ons concept veranderen om het vol te houden”, zegt het koppel.