Jonge Club-supporter krijgt truitje van Ruud Vormer en gaat helemaal uit z’n dak

Prachtig moment na de wedstrijd tussen Moeskroen en Club Brugge gisteravond. Aanvoerder Ruud Vormer ging de fans groeten en bezorgde er een jonge supporter hét moment van zijn leven. De knaap kreeg het wedstrijdshirt van de aanvoerder van Club en was daar duidelijk héél blij mee (zie video boven). 

De band tussen Club Brugge en de supporters staat algemeen bekend als één van de beste van België. Dat werd gisteravond nogmaals bewezen. De beelden die Club Brugge maakte en deelde, toveren meteen een glimlach op het gezicht. Niet in het minst bij de jonge supporter en zijn papa ... Voor de mensen die de match niet zouden gezien hebben: Club Brugge won met 0-1. 

Volledig scherm
De jonge fan was door het dolle heen na het krijgen van het wedstrijdshirt van Ruud Vormer © Club Brugge
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Deze slimme camera in Brugge flitst aan 1.300 euro per uur, zelfs burgemeester liet zich vangen

  Deze slimme camera in Brugge flitst aan 1.300 euro per uur, zelfs burgemees­ter liet zich vangen

  De ANPR-camera aan het begin van de Zuidzandstraat in Brugge heeft het voorbije jaar ... 437.000 euro boetes bij elkaar geflitst. Wetende dat de slimme camera enkel op bepaalde dagen werkt, zorgt dat voor een gemiddelde van maar liefst 1.300 euro per uur. “We onderzoeken de mogelijkheid om in een elektronisch signalisatiebord te voorzien ter hoogte van het Concertgebouw”, zegt politiewoordvoerster Lien Depoorter.
 2. Brugs parket reageert na aantreffen vluchtelingen in Ierland: “Onderzoeken link met ons land, maar te vroeg om uitspraken te doen”

  Brugs parket reageert na aantreffen vluchtelin­gen in Ierland: “Onderzoe­ken link met ons land, maar te vroeg om uitspraken te doen”

  Het parket van Brugge heeft gereageerd op het nieuws dat Ierse media eerder op de dag naar buiten brachten. Zestien vluchtelingen werden er aangetroffen in een container, waarna plaatselijke media stelden dat ze in België waren gepasseerd. “We zullen de nodige contacten leggen om na te gaan wat er precies is gebeurd en welke link er is met ons land. Op dit ogenblik is het nog te vroeg om concrete uitspraken te doen naar de aanwezigheid van deze personen in België”, zegt procureur Frank Demeester.
 3. Doorbraak in onderzoek naar gestolen Brugse beeldengroep: “Beelden werden verzaagd en gesmolten”

  Doorbraak in onderzoek naar gestolen Brugse beelden­groep: “Beelden werden verzaagd en gesmolten”

  Speurders van de federale gerechtelijke politie West-Vlaanderen hebben ernstige aanwijzingen dat de beeldengroep ’t Zand in Brugge begin juni 2018 werd ontvreemd door een bende Roemeense metaaldieven. “De beelden werden wellicht dezelfde nacht nog met vrachtwagens naar Nederland vervoerd. De Nederlandse bevoegde autoriteiten konden de beeldengroep niet meer aantreffen”, zegt procureur Céline D’havé. Volgens burgemeester Dirk De fauw (CD&V) zijn de beelden quasi zeker versneden en gesmolten.