De rechtbank in Brugge.
Volledig scherm
De rechtbank in Brugge. © Benny Proot

Jonge cannabisdealer die aan verkeerscontrole probeerde te ontkomen krijgt in totaal 7 jaar cel

BruggeEen 23-jarige Bruggeling heeft 30 maanden cel gekregen voor de verkoop van cannabis. Axel B. liep tegen de lamp toen hij tevergeefs probeerde te ontkomen aan een verkeerscontrole. Omdat ook twee eerdere voorwaardelijke straffen werden omgezet in een effectieve gevangenisstraf, kreeg de jongeman donderdagmorgen in totaal liefst 7 jaar cel.

 1. Kaassommelier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”
  PREMIUM
  Brugge

  Kaassomme­lier Nick wil met concept Vlaanderen veroveren: “Bij elke kaasplank wat info, zoals Donald Muylle doet met zijn keukens”

  De wijnsommelier kennen we allemaal. Je hebt er intussen die alles weten over water, terwijl ook de kennis voor thee een aparte ‘kenner’ verdient. Maar in Brugge heb je nu ook een kaassommelier. Nick Spanhove (35) slaagde er in deze tijden van digitaal winkelen in om van zijn passie zijn beroep te maken. “De kaasfanaat verdient persoonlijke aandacht. Iedere klant ontvangt van mij een persoonlijk spraakbericht via WhatsApp”, verklapt hij. Een reportage vanuit dé kaasprovincie in Vlaanderen.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten