De Brugse Jeugdraad op bezoek bij burgemeester Dirk De fauw.
Volledig scherm
De Brugse Jeugdraad op bezoek bij burgemeester Dirk De fauw. © RV

Jeugdraad lanceert podcast en nodigt burgemeester uit: “Go with De fauw!”

BruggeDe Brugse Jeugdraad lanceert onder de naam ‘Mijn gedacht’ een podcast over de stad. Eerste gast is burgemeester Dirk De fauw.

 1. Imposant schip MSC Virtuosa vaart voortaan op Zeebrugge en laat er zelfs wintercruises starten: “Voor Belgen is dit de ideale manier om deze vorm van reizen te leren kennen”
  PREMIUM
  Zeebrugge

  Imposant schip MSC Virtuosa vaart voortaan op Zeebrugge en laat er zelfs wintercrui­ses starten: “Voor Belgen is dit de ideale manier om deze vorm van reizen te leren kennen”

  Het imposante cruiseschip Virtuosa van de Italiaanse rederij MSC ligt maandag voor het eerst aangemeerd in de haven van Zeebrugge. De ‘maiden call’ betekent de voorbode van een hele reeks wintercruises van zeven nachten die in Zeebrugge halt houden. Met 10 restaurants, 21 bars, 5 zwembaden, een lengte van 3 voetbalvelden groot en een promenade van 112 meter lang is het één van de paradepaardjes van MSC.
 2. Robin Roef (25) is jongste op affiche van Kookeet: “Zo bijzonder om tussen al die toppers te staan, en ook nog eens als enige ijssalon”
  Brugge

  Robin Roef (25) is jongste op affiche van Kookeet: “Zo bijzonder om tussen al die toppers te staan, en ook nog eens als enige ijssalon”

  Op zijn 25ste is hij dit weekend meteen de jongste chef die het publiek culinair mag verrassen tijdens Kookeet. Robin Roef runt ondertussen twee ijs- en koffiesalons onder de noemer ‘Flavourrs’ in het hartje van Brugge en nu mag hij het prestigieuze event voor fijnproevers toevoegen aan zijn palmares. “Ik bleek de geschikte kandidaat om Dominique Persoone te vervangen. Ik vind dat een hele prestatie”, zegt hij trots.