Bram De Bruyne van Nomad: "Er zijn collega's die er veel van verwachten, maar ik weet het toch zo niet."
Volledig scherm
PREMIUM
Bram De Bruyne van Nomad: "Er zijn collega's die er veel van verwachten, maar ik weet het toch zo niet." © Benny Proot

Is het WK in Brugge vloek of zegen voor horeca en handelaars?: “Hoge verwachtingen hebben we niet”

BruggeHet aftellen naar de start van het WK tijdrijden is nu écht van start gegaan. Vanaf zondag verwachten ze in Knokke-Heist en Brugge tienduizenden koersliefhebbers. Hoogdagen voor de horeca, denk je dan. Maar is dat wel zo? En wat met de handelaars? Niet elke winkel blijft open, zo blijkt. “Onze hotels zitten zeker niet vol”, zegt Dimitri Thirion van de vzw Hotels Brugge.

  1. Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christmas-shop in Steenstraat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”
    PREMIUM
    Brugge

    Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christ­mas-shop in Steen­straat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”

    Het begint stilaan te kriebelen bij de Brugse fans van de gezelligste periode van het jaar. Die kunnen deze winter voor het eerst terecht in It’s All About Christmas, een gloednieuwe pop-up winkel in de Steenstraat in Brugge. Twee verdiepingen vol kerstspullen liggen er te wachten in allerlei kleuren en vormen. “De toppers van dit jaar? Uiltjes, vogeltjes en kerstverlichting”, vertelt Raymond den Iseger, zaakvoerder van de kerstwinkel.